shapka_top.jpg

Ремонт вантажних тягачів

Ремонт вантажних тягачівЗавдяки високоефективної логістиці сучасна людина швидко отримує свої замовлення, підприємства можуть обмінюватися сировиною та обладнанням. Однак, без ремонту вантажного тягача транспортний засіб не може служити компанії тривалий час. Щоб завжди бути впевненим в тому, що транспорт надійний і безпечний, потрібно як мінімум для вантажного тягача діагностику. Ремонт потрібно проводити як для запобігання аварії або поломки, так і в плановому режимі. Все це можливо в стінах установи «КИМА». Ми надамо широкий комплекс послуг, які Ви можете отримати за вигідною вартості.

До нас все частіше звертаються представники логістичних, транспортних та будівельно-ремонтних підприємств, для яких ремонт вантажних тягачів необхідно надавати на постійній основі. Ви можете стати одним з наших постійних корпоративних клієнтів, до яких на СТО завжди підготовлені необхідні запчастини та інструменти.

Наша компанія розпочала свою професійну діяльність з 2002-го року і надає ремонт вантажного тягача для великих корпорацій і невеликих підприємств. Ви можете покластися на наш професіоналізм, досвід і сучасне обладнання в будь-який день. На офіційному сайті компанії можна уточнити не тільки ціни послуг з ремонту вантажних тягачів, але також дізнатися і про інших доступних видах роботи, які можуть знадобитися Вашому автопарку.

Всі компанії «КИМА» Ви можете скористатися цілим комплексом послуг, який спрямований на успіх підприємства частіше в Києві зустрічається можливість провести недорогий ремонт вантажних тягачів. Однак в і підвищення продуктивності автомобіля. Ви можете зв'язатися з нами по телефону, щоб обговорити деталі.